Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Vrouwen staat in Champions League tegenover Brescia

Het was vrijdag een spannende dag voor Ajax Vrouwen. De ploeg kwalificeerde zich voor het eerst voor het hoofdtoernooi van de Champions League en leerde haar tegenstander kennen. Het lot koppelde Ajax Vrouwen aan Brescia.

01 september 2017 - 14:11
UsershyraDesktopajax_dataimages8d31cbfbfd2d609214e7610a7438d4e4_normal
Brescia lijkt geen gekke tegenstander voor de kampioen van Nederland. © Pro Shots

Ajax Vrouwen begint 4 of 5 oktober met een thuiswedstrijd, om een week later nabij het Gardameer de return te spelen. Het valt moeilijk in te schatten hoe sterk Brescia precies is, al wist de Italiaans kampioen van 2016 vorig seizoen de laatste zestien te bereiken.

Een plekje bij de laatste zestien is ook de inzet van het treffen tussen Ajax Vrouwen en Brescia. Als je bedenkt dat het elftal van trainer Benno Nihom ook clubs als Olympique Lyon en FC Barcelona had kunnen loten, klinkt Brescia niet slecht.

Of dit vertrouwen wordt bewaarheid, krijgen we begin oktober te weten. En dan moet het balletje over twee wedstrijden dus goed vallen. Als het Ajax Vrouwen lukt om de eerste schifting te overleven, dan volgt een nieuwe loting.

Ajax Vrouwen plaatste zich eerder deze week voor het hoofdtoernooi van de Champions League door in Estland een kwalificatietoernooi te winnen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >