Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Veltman: ‘Denk dat zij bloed ruiken’

Dat Ajax niet sterk begonnen is aan het seizoen is duidelijk. Aanvoerder Joël Veltman zegt in een interview met AjaxTV dat de tegenstander van zondag, VVV-Venlo, daarom kans ziet op een goed resultaat: “Ik denk dat zij bloed ruiken.”

26 augustus 2017 - 13:21
UsershyraDesktopajax_dataimages59c4e6926d04b695072f3d12d2080e69_normal
De dubbel is het nieuwe doel. © Pro Shots

“Zij zitten in een goede flow, twee wedstrijden gewonnen”, analyseert de aanvoerder. Terugblikkend op donderdag denkt de rechtsback dat er zowel voorin als achterin winst te behalen valt.

De afstand tussen Venlo en Amsterdam komt Veltman niet als geroepen: “Tuurlijk heb je liever een thuiswedstrijd in de Arena, dan naar VVV met de bus en in een hotel.” Toch wordt de uitwedstrijd niet als excuus in het voren gebruikt: “Wij spelen bij Ajax. Maakt niet uit wie komt: wij moeten gewoon winnen.”

De wedstrijd in Limburg kan volgens Veltman dienen als een pleister op de wond van Europese malaise: “Het beste is om nu te winnen, dan is alsnog harstikke zuur, maar vanuit VVV kun je dan weer een beetje een goed gevoel krijgen.”

Het interview eindigt onverminderd ambitieus: “Vol voor die dubbel gaan dan maar.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >