Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Zo volg je de ontknoping van Rosenborg BK - Ajax

Er zijn zo'n tweehonderd Ajacieden die met eigen ogen kunnen zien of het Ajax lukt om zich te kwalificeren voor de Europa League. Zij staan donderdag in het uitvak van Rosenborg BK. De overige supporters zijn aangewezen op een televisie, op Ziggo om precies te zijn.

24 augustus 2017 - 11:06
UsershyraDesktopajax_dataimagese358a714276a008662bc6dcc0a4195c1_normal
Ajax trainde scherp in aanloop naar de return tegen Rosenborg. © Pro Shots

De aftrap van Rosenborg - Ajax is ook deze donderdag om 20.45 uur en je doet er verstandig aan om te zorgen dat je je televisie hebt afgestemd op Ziggo. De hoofdsponsor van Ajax kocht de rechten van dit duel in de voorronde, maar je kunt ook kijken als je geen abonnee bent.

Als je klant bent bij Ziggo is het simpel en zoek je naar kanaal 14 om Ajax te kijken. Als je geen abonnee bent van Ziggo, is het iets ingewikkelder. Je moet even Ziggo Sport Select tevoorschijn toveren voordat je Rosenborg - Ajax kunt checken.

Ziggo Sport Select wordt namelijk beschikbaar gemaakt in 'freeview', zodat je geen geld hoeft in te leggen voor deze losse wedstrijd. Het verschilt een beetje per kanaal waar je precies moet zijn, maar bij providers als KPN, CanalDigitaal, CAIW, Delta, Tele2 en T-Mobile kun je prima naar Ajax kijken.

Als je van de oude stempel bent of in het buitenland vertoeft, is Radio 1 een prima optie. Er zijn allerlei manieren om Radio 1 te ontvangen, van de app tot ouderwets zoeken met een transistorradiootje. Dat lukt jullie vast!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >