Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Opstelling: Dolberg of Huntelaar, ben jij wijzer dan Keizer?

Ajax gaat een belangrijke dag tegemoet, een heel belangrijke dag. Wat is er op zo'n dag van grote importantie belangrijker dan de opstelling? Niets. De juiste elf namen opstellen heeft prioriteit nummer één. Wie moeten er in jouw ogen spelen, ben jij wijzer dan keizer?

24 augustus 2017 - 11:37
UsershyraDesktopajax_dataimages360be7329415dcf7694f292f423c47e6_normal
Speelt de man van 50 miljoen euro of krijgt Huntelaar de voorkeur? © Pro Shots

De Ajacieden moeten in Trondheim een achterstand ongedaan maken om de groepsfase van de Europa League te bereiken. We zouden graag willen dat de opdracht simpeler was, maar dan had Ajax vorige week niet met 1-0 van Rosenborg BK moeten verliezen.

Gelukkig krijgt de club tijdens de return op Noorse bodem een herkansing. Die kans moet met beide handen worden aangegrepen, want een seizoen zonder Europees voetbal is een mislukt seizoen. De grote vraag is wie de meubelen moeten redden. Start Kasper Dolberg, speelt Klaas Jan Huntelaar?

Welke keuzes maak jij, als je in de schoenen stond van Keizer? Wij zijn eens benieuwd naar jouw opstelling en die kun je maken in onze app! Onder het mom 'wijzer dan Keizer' maak jij je eigen basiself, compleet volgens jouw ideale tactiek. Speel je liever 4-4-2? Het kan allemaal!

Als je onze app downloadt, kun je je eigen opstelling maken. Als je knopen hebt doorgemaakt, is het leuk om je foto te plaatsen op social media om leuk een beetje sparren met vrienden, familie en collega's. Omdat het al donderdag en dus de dag van Rosenborg - Ajax, hoef je de app maar te openen of het spreekt voor zich waar je moet zijn.

Laat maar zien!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >