Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen VVV-Venlo-uit

We hebben VVV-Venlo vier seizoenen moeten missen in de eredivisie, maar zondag mogen we weer. Op naar De Koel! Het belooft een heet middagje te worden voor Ajax, dat zich tijdens dit prille seizoen niet nog meer schade kan veroorloven. Hier volgt wat info over het omwisselen.

26 augustus 2017 - 15:34
UsershyraDesktopajax_dataimagesfc332c88540b674f62b20e7e3230fafe_normal
Het is nu een stukkie warmer en dus hoeven we geen muts op. © De Brouwer

Ajax wordt in Limburg gesteund door een uitverkocht uitvak, dat bestaat uit 550 supporters. De aftrap is om 14.30 uur en daarom kunnen we in ieder geval redelijk uitslapen en rustig aan doen richting dit belangrijke potje.

Er zal ongetwijfeld gemopperd worden in het uitvak, als we rond de klok van 16.15 uur maar even kunnen juichen en onze zorgen vergeten. We moeten alleen wel eerst zorgen dat we bijtijds van de partij zijn.

Het is vanaf 13.00 uur mogelijk bij de ingang van het uitvak om te wisselen. Je hebt simpel gezegd dus anderhalf uur de tijd om te zorgen dat je in het uitvak geraakt. Check je e-mail voor de route die Ajax je adviseert te nemen.

Als je je laat rijden in een van de SV Ajax-bussen, doe je er ook verstandig aan om je mailbox te openen. Je vindt daar een e-mail met de vertrektijd van de bus.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >