Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop sc Heerenveen-uit

Het klinkt nog heel ver weg omdat sc Heerenveen - Ajax op 1 oktober wordt gespeeld, maar we hebben toch al informatie voor je over de kaartverkoop. Het bezoekje aan Friesland behoort vaak tot de leukere uitwedstrijden van het seizoen.

31 augustus 2017 - 10:39
UsershyraDesktopajax_dataimages7608cf6bc2f239775c30bc3a67d2c288_normal
Het uitvak heeft een mooi plekje en vindt in Heerenveen vaak goede vorm. © Pro Shots

Dit heeft er vooral mee te maken dat je redelijk vrij kunt afreizen naar het Abe Lenstra Stadion, ook al is het officieel een auto-combi, en dat er 1200 Ajacieden welkom zijn. Dit levert altijd mooie plaatjes op van het uitvak, dat fijn in de hoek en dicht op het veld zit.

Het idee rond Heerenveen-uit is hetzelfde als vorig jaar. We parkeren in de buurt, lopen een stukje en wisselen om bij de ingang van het uitvak. Zoals gezegd, er zijn 1200 uitfans welkom en de verkoop voor Ajacieden met voorrang op hun uitkaart start 9 september.

Een kaartje kost trouwens 27,81 euro. De overgebleven kaartjes gaan de 16e in de verkoop. Of er ook sprake is van een loterij zal moeten blijken, omdat er dus volop plek is.

Ook al kun je per auto afreizen naar Heerenveen-uit, er rijden ook bussen die worden ingezet door de Supportersvereniging Ajax. Het gaat hier om de handige SV Ajax-bussen, die vertrekken vanaf de Amsterdamse Middenweg, Almere, Den Bosch en Leiden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >