Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Opstelling: Wint Ajax een uitduel, ben jij wijzer dan Keizer?

We moeten door, snuiters. We moeten door! We denken deze zomer veel te vaak aan die uitspraak van Bob Haarms en de problemen gaan er heus niet mee weg, maar we moeten dus door. Er staat zondag een heleboel op het spel, wanneer Ajax aantreedt tegen VVV-Venlo.

26 augustus 2017 - 15:16
UsershyraDesktopajax_dataimagesd05b7d64a69c9583dcecb08d506b4610_normal
We werken aan een module waarin jullie ook wissels kunnen doorgeven. © Pro Shots

Het is dit seizoen nog niet gelukt om 'de nul' te houden, het is dit seizoen evenmin gelukt om een uitwedstrijd te winnen. Sterker nog, van de zes wedstrijden die Marcel Keizer aan het roer staat, was hij pas een keer de winnende trainer.

Vanaf het moment dat Ajax in De Koel de trap afdaalt, gelden er even geen excuses meer. De winst moet worden veiliggesteld, hoe maakt niet uit. Daarna kunnen we door. De grote vraag is natuurlijk wel: met welk elftal moet Ajax aan de aftrap verschijnen?

Klik hier om onze app te downloaden!

Ben jij wijzer dan Keizer? Daar zijn we benieuwd naar! Je kunt in onze app duidelijk maken in welke opstelling jij Ajax graag ziet spelen. Klik op 'De tribune', selecteer VVV - Ajax en maak je opstelling. Als de wedstrijddag is aangebroken, hoef je niet meer te zoeken en kan het niet missen.

Als je eruit bent, is het leuk om jouw basiself te delen via social media. De opstelling levert altijd voer voor discussies op, dus die van jou ook!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >