Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax naar Scheveningen in eerste ronde KNVB-bekertoernooi

Er stond deze week toch nog een loting op het programma voor Ajax. De club werd in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi gekoppeld aan de amateurs van vv Scheveningen. Het betreft een uitwedstrijd, die in de derde week van september wordt gespeeld.

26 augustus 2017 - 22:19
UsershyraDesktopajax_dataimages9481c82cfeecfe42d9562031077d0127_normal
Hopelijk komt Ajax weer eens een keertje ver in het KNVB-bekertoernooi. © Pro Shots

Het was de bedoeling dat Ajax twee dagen op rij betrokken zou zijn bij een loting, maar helaas werd de ploeg van Marcel Keizer donderdag uitgeschakeld in de Europa League. De hoofdfase van het nationale bekertoernooi moet nog beginnen en dus is Ajax daar gewoon van de partij.

De loting pakt dit keer een stukkie beter uit dan in Europees verband, zo lijkt het. De verliezend finalist van de Europa League brengt eind september een bezoek aan sportpark Houtrust, waar het de ploeg uit de derde divisie zaterdag treft.

Aangezien Scheveningen middenin Zuid-Holland ligt, zal wel voor de uitsupporters wel neerkomen op een verplichte buscombi. Wat dat betreft is de loting dan weer niet optimaal.

De amateurs van Ajax doen ook mee en werden gekoppeld aan FC Utrecht. Dat wordt best een pikant potje, op De Toekomst.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >