Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Zaterdag werk aan de A1, vertraging richting Amsterdam

Waar en wil is, is een weg, kun je zeggen. Het lukt Rijkswaterstaat weer (ze doen het niet expres) om grote werkzaamheden op de A1 in te plannen als Ajax thuis speelt. Zaterdag moet je eerder van huis om op tijd in de Arena te zijn.

21 september 2016 - 11:34
UsershyraDesktopajax_dataimages85e9aa7b2dfee876b1ef719c3f71d936_normal
Houd zaterdag rekening met een langere reistijd over de A1 richting Amsterdam. © De Brouwer

Ajax trapt zaterdag om 19.45 uur af tegen PEC Zwolle. Als je normaal gesproken via de snelweg A1 richting Amsterdam gaat, moet je rekening houden met tenminste 60 minuten vertraging. Dat komt omdat vanaf vrijdag 23 september 21.00 uur tot maandag 26 september 5.00 uur Rijkswaterstaat werkt aan de ombouw van de A1 richting Amsterdam. 

Als de mannen met helmen en grote machines aan de weg aan het klussen zijn, is de hoofdrijbaan afgesloten en is alleen de wisselbaan richting Amsterdam open. Dat is dus beperkt asfalt, met overdag twee rijstroken en ’s nachts één rijstrook. 

Is er een alternatief? Ja. De omleidingsroute vanuit Amersfoort richting Amsterdam loopt via de A27-A12-A2. En het beste is natuurlijk: ga ruim op tijd van huis.

ProRail klust komend weekeinde ook
Ding-dong! Dames en heren, Ajacieden; dit weekeinde zijn er naast het werk aan de A1 ook werkzaamheden aan het spoor. Daardoor rijden er geen treinen tussen Schiphol en Amsterdam Bijlmer Arena en Schiphol Sloterdijk. NS zet op deze trajecten bussen in. Op het traject Amsterdam Bijlmer Arena - Schiphol zet R-net extra bussen in via de snelle busbaan. 

Check dus vooraf goed wat de beste en snelste optie is om je naar de Amsterdam Arena te (laten) vervoeren. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >