Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Reis per SV Ajax-bus naar uitwedstrijd tegen Heracles!

Kaartjes voor het uitduel met Heracles Almelo komen zaterdag beschikbaar voor 'gewone' uitkaarthouders. Dat is voor ons het uitgelezen moment om je erop te wijzen dat de Supportersvereniging Ajax busvervoer organiseert naar het Polman Stadion.

02 september 2016 - 13:48
UsershyraDesktopajax_dataimages31da8a06a561dc59177ea0d94b266c04_normal
Heracles is altijd een relaxed tripje voor de uitfan! © De Brouwer

De wedstrijd tussen Heracles en Ajax wordt zondag 18 september gespeeld en de aftrap is om 16.45 uur. Er zijn vijfhonderd kaarten beschikbaar en als je de Ajacieden wilt aanmoedigen, wordt er van je verwacht dat je 23 euro inlegt.

Er is sprake van een verplichte autocombi, waarbij als voorwaarde geldt dat zeker drie Ajacieden een auto moeten delen. Dat kan een dingetje worden. Of misschien heb je wel helemaal geen zin met de auto naar Almelo te gaan. In dat geval hebben wij een alternatief!

De Supportersvereniging Ajax laat bussen rijden naar Heracles-uit, vanaf opstapplekken verspreid door het hele land. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (12) en vanuit Almere (12), Den Bosch (8) en Leiden (29). De getallen tussen haakjes geven aan hoeveel vrije stoelen er nog zijn.

Als je in een SV Ajax-bus wilt stappen, kost je dat als lid een tientje. Er is dit keer geen sprake van verplicht busvervoer, vandaar dat we een kleine bijdrage vragen. Als je geen lid bent, kost een retourtje Almelo 15 euro.

Je kunt je zaterdag om 10.00 uur opgeven voor een busreis via deze link. Rond die tijd verschijnt Heracles-uit in de lijst.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >