Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Onana doneert schoolspullen aan honderd weeskinderen

Andre Onana heeft een goede daad verricht. We doelen nu niet zozeer op het voorkomen van een voorsprong voor Heracles Almelo, maar iets heel anders. De doelman heeft thuis in Kameroen schoolspullen gedoneerd aan zo'n honderd kinderen die recent wees zijn geworden.

19 september 2016 - 17:20
UsershyraDesktopajax_dataimages80528a476b31c0d75c4ce3cc285ca777_normal
Prima actie van Onana om getroffen kinderen te helpen. © Pro Shots

De kinderen verloren hun ouders bij een aanval van Boko Haram. De terreurgroep bracht in het noorden van Kameroen tientallen volwassenen om het leven. Om de kinderen tenminste weer wat uitzicht te bieden op een hoopvolle toekomst, kwam Onana in actie.

De momenteel eerste doelman van Ajax kwam in actie via zijn stichting. De Ontembare Leeuw kon niet zelf bij de overhandiging aanwezig zijn, maar liet zich vertegenwoordigen door zijn broer en moeder, zo lezen we op het digitale thuis van Camfoot.

“Dat je ouders er helaas niet meer zijn, mag niet betekenen dat je ook niet meer naar school kunt. Je ouders zijn overleden, maar vergeet niet dat je nog altijd de steun hebt van oudere broeders. Ik heb het geluk gehad dat ik steun heb gekregen van anderen en help jullie nu met heel mijn hart,” luidt de boodschap van Onana voor de weeskinderen.

We mogen toch wel spreken van een mooi gebaar van de twintigjarige Onana, die de laatste weken toch al bijzondere tijden meemaakt. De keeper debuteerde zowel in het eerste elftal van Ajax als de nationale ploeg van Kameroen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >