Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijk en vergelijk: de gezichtjes van Ajacieden in Fifa 17

We hebben de Ajaxgezichtjes van PES 2017 al even op ons kunnen laten inwerken. Maar nu wordt het tijd om te vergelijken. Ook de digitale Ajacieden van Fifa 17 hebben hun weg naar het internet gevonden. Onze conclusie? De Ajacieden in Fifa 17 lijken het beste, zeker als ze in Engeland speelden.

25 september 2016 - 21:30
UsershyraDesktopajax_dataimagesea5832519f47822bc6651ca81f65ed90_normal
Maak kennis met de pixelvariant van Klaassen in Fifa 17. © Inside Gamer

We hebben hierboven voor een foto gekozen van Davy Klaassen. We zeggen dat het er maar even bij, al had je 'm waarschijnlijk al herkend aan zijn aanvoerdersband. De Klaassen in Fifa 17 lijkt alweer iets beter dan de Klaassen in Fifa 16, maar super is het nog steeds niet.

De meeste aandacht van de gezichtjesmakers van Fifa 17 gaat uit naar de absolute toppers en daar hebben we er bij Ajax helaas niet zo veel van. We hebben sinds kort wel spelers die al actief zijn geweest in Engeland. De Premier League staat volop in de belangstelling en het verschil is groot.

Tim Krul en Bertrand Traoré lijken namelijk uitstekend. Maar dan ook echt, deze twee spelers zijn heel goed gelukt bij het omzetten naar pixels. Check zelf maar. De boys van Inside Gamer hebben extra gezichtjes om aan jullie te laten zien. Klik hier om veel meer Ajacieden in Fifa 17 te bekijken.

Er zijn ook al de nodige ratings van Ajacieden in het nieuwe spel bekend. Davy Klaassen, Joel Veltman en Hakim Ziyech hebben een score van 80 gekregen. Traoré blijft gek genoeg steken op 75, maar dat is voor ons niet direct reden voor paniek. Diverse AZ-supporters zijn nogal van slag omdat Ron Vlaar een mindere rating heeft gekregen dan Veltman. Een boycot dreigt nu, EA siddert...

Er wordt de laatste dagen al veel lawaai gemaakt over Fifa 17, maar je moet nog even tot 29 september wachten voordat het spel daadwerkelijk in de schappen ligt of bij je thuis wordt bezorgd. Vanaf dat moment kan de eeuwige discussie weer losbarsten: PES 2017 of Fifa 17?

Deze link helpt je verder als je benieuwd bent naar de gezichtjes van Ajacieden in PES 2017.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >