Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen en parkeren Heracles-uit

We zijn amper terug uit Griekenland en alweer aan de goden overgeleverd. Ajax neemt het zondag op tegen Heracles Almelo en wordt gesteund door vijfhonderd supporters. Precies die groep Ajacieden moet even opletten. Hier volgt de informatie over parkeren en van die dingen.

17 september 2016 - 18:10
UsershyraDesktopajax_dataimagesbf37bd0fe9fba8272e57eb7cd262ea7e_normal
We parkeren niet meer onder de tribune, maar net effe verder. © De Brouwer

Het verdient sowieso aanbeveling om je brievenbus te checken. Niet om je seizoenkaart uit de bus te halen, maar omdat Ajax een omwisselbiljet heeft opgestuurd. En een parkeerkaart. Op vertoon van het biljet krijg je je kaartje voor de wedstrijd.

Het mag verder wel duidelijk zijn waar de parkeerkaart goed voor is. Parkeren kan zo'n beetje direct naast de ingang van het uitvak, op een speciaal afgeschermd terrein. Dat beviel vorig seizoen prima en wordt wegens succes herhaald. Als adres in je TomTom kun je 'Weezebeeksingel' invoeren.

De vijfhonderd uitsupporters zijn vanaf 16.00 uur welkom bij Heracles. Eerst op het parkeerterrein, later in het Polman Stadion. Vanwege de beperkte capaciteit met parkeren verwachten Heracles en Ajax dat er minstens drie supporters een auto delen. 

Hou hier rekening mee, anders krijg je – parkeerkaart of niet – geen toegang! Als je gebruik maakt van busvervoer georganiseerd door de Supportersvereniging Ajax heb je een e-mail ontvangen met opstaptijden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >