Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Panathinaikos-uit

Ja, Ajax gaat Europa League spelen en dat doet nog steeds een beetje pijn. Maar, laten we eerlijk zijn. Het loten van Panathinaikos is iets wat bij supporters al tijden op het lijstje stond. En hoog ook. Over twee weken ontmoeten Panathinaikos en Ajax elkaar dan eindelijk weer, tijd voor info over kaartverkoop!

02 september 2016 - 14:27
UsershyraDesktopajax_dataimages3755f1e0b3dc060b4e63c13494653373_normal
De EL-groepsfase gaat voor Ajax van start in Athene. © Pro Shots

De wedstrijd op Griekse bodem wordt gespeeld op donderdag 15 september. Dat klinkt dichtbij en dat is het stiekem eigenlijk ook, vandaar dat de kaartverkoop zaterdag al direct van start gaat. De uitkaarthouders met Europees voorrangrecht zijn uiteraard als eerste aan de beurt.

Een kaartje voor het uitvak van het Apostolos Nikolaidis Stadion gaat voor 25,50 euro over de digitale toonbank. Er zijn in totaal 888 kaartjes beschikbaar, dit komt overeen met de regels die door de Uefa zijn vastgesteld op het vlak van uitvakken en supporters die meereizen.

Het verkoopschema kent een vrij hoog tempo. Als je Europees voorrang hebt, krijg je een dag alleenrecht. Zondag is al de groep met 'gewoon' Europees aankooprecht aan de beurt, daarna nationale voorranguitkaarthouders zonder Europees recht en ga zo maar door.

Hoe snel de verkoop gaat, durven we niet te voorspellen. Zorg voor de zekerheid maar dat je er snel bij bent! Hier staat het volledige schema en extra informatie die goed is om in je achterhoofd te houden.

Ajax merkt bij het verkoopschema op dat het, eenmaal in Athene, op de wedstrijddag slechts tot 14.00 uur mogelijk is om ter plekke je kartonnen toegangskaart te ontvangen. Houd hier dus rekening mee bij het boeken van je vlucht!

Uiteraard is het kaartje wat je koopt voor een Europese uitwedstrijd naamgebonden en ook niet overdraagbaar. Ter verduidelijking: op een zakelijke seizoenkaart of clubcard kom je dus niet binnen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >