Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Europese avondjes op F-side nu voor iedereen met clubcard

De losse kaartverkoop voor wedstrijden in de groepsfase is van start gegaan. Dat is op zich nog niet eens zo'n spannende mededeling, maar toch is het goed als je nu even oplet. Zin om op de F-side te staan? Dat kan. De losse kaartverkoop geldt ook voor het sfeervolle deel van de Amsterdam Arena.

19 september 2016 - 10:43
UsershyraDesktopajax_dataimages7ac3d757fcbb08a9f1988449c0ad8919_normal
Ook dit prima plaatje dateert van een Europese thuiswedstrijd. © Pro Shots

We kunnen veel vinden van de sfeer op de vernieuwde F-side, maar de beste avondjes waren tot dusver die waarop Europese wedstrijden werden gespeeld. Zowel tegen PAOK Saloniki als FK Rostov hing er een prima sfeertje. Een sfeertje dat naar meer doet verlangen.

Gezien de vele vragen die we krijgen over kaartverkoop op de F-side, zijn er veel mensen die goede zin hebben. En mensen die goede zin hebben om Ajax aan te moedigen, zijn altijd welkom. Daarom is het goed nieuws dat de losse kaartverkoop voor de F-side is opengesteld voor iedereen met een clubcard. Dit geldt dus ook voor leden van de Supportersvereniging Ajax!

Je kunt je barcode in totaal vier keer gebruiken rondom de thuisduels in de Europa League en als je nog jokers overhebt, kun je er maximaal twee inzetten om stoelen op de F-side veilig te stellen. Reken er alleen niet op dat je ook echt op een stoel komt te zitten, want op de F-side geldt het principe van staan.

We beginnen met de thuiswedstrijd tegen Standard Luik, die volgende week wordt gespeeld. We schrijven donderdag de 29ste en de aftrap is om 19.00 uur. Je kunt per clubcard een losse kaart aanschaffen voor Standard-thuis. Het regime voor de thuisduels met Celta de Vigo en Panathinaikos is soepeler: twee losse kaartjes per clubcard.

Klik hier om een kaartje te kopen voor een Europees avondje F-side!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >