Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax loot Kozakken Boys-uit in bekertoernooi

Ajax mag het na de uiterst prettige 5-0-zege op Willem II in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi uit opnemen tegen Kozakken Boys. De wedstrijd zal worden gespeeld op dinsdag 25, woensdag 26 of donderdag 27 oktober.

22 september 2016 - 23:44
UsershyraDesktopajax_dataimages238399c5ba81a74c69d78bcfb0fbec4f_normal
Ajax won in 2007 moeizaam van de ploeg uit Werkendam. ©Pro Shots

Kozakken Boys, spelend in de Tweede Divisie, knikkerde in de eerste ronde Helmond Sport uit het toernooi door op eigen veld met 3-0 te winnen. In de competitie staat de ploeg uit Werkendam momenteel vierde.

Beide ploegen stonden in 2007 ook al eens tegenover elkaar. Destijds wonnen de Amsterdammers moeizaam na verlenging met 2-1.

Voor Ajax is het programma voor de drukke voetbalmaand oktober na de loting ook duidelijk. De ploeg van Peter Bosz komt zes keer in actie tegen achtereenvolgens: FC Utrecht (thuis), ADO Den Haag (uit), Celta de Vigo (uit), Feyenoord (uit), Kozakken Boys (uit) en Excelsior (thuis).

Wanneer de wedstrijd in Werkendam gespeeld wordt, moet nog definitief worden vastgesteld. De kans is echter groot dat dit woensdag 26 oktober wordt, aangezien Ajax de voorafgaande zondag de klassieker in Rotterdam speelt en Excelsior de daaropvolgende zaterdag naar Amsterdam komt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >