Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Vlagwapperaars, ballenjongens gezocht voor Ajax - Rostov!

Nog een voorronde scheidt Ajax van de Champions League. Als Peter Bosz en zijn mannen FK Rostov verslaan, is Ajax na een jaartje afwezigheid weer terug in de hoogste Europese competitie. En jij kunt bij de thuiswedstrijd op of net naast het veld staan!

05 augustus 2016 - 17:22
UsershyraDesktopajax_dataimagesce1a2d22457bf627888d4eb839addac9_normal
Dit is een fijne plaat van de laatste keer dat Ajax via de voorronde in de CL kwam. © Ajax Images

We zoeken twee ballenjongens of -meisjes en twintig vlagwapperaars! Die twintig plekken verloten we onder leden van Ajax Jonge Schare. Alle winnaars krijgen ook nog eens twee kaartjes voor Ajax - FK Rostov.

De wedstrijd staat voor dinsdag 16 augustus op het programma, de aftrap is om 20.45 uur. Let op: als je vlagwapperaar wordt, moet je al om 16.45 uur in de Amsterdam Arena zijn!

Om kans te maken, moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot donderdag 10.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: De laatste keer dat Ajax via de voorronde de Champions League haalde, was PAOK ook de eerste horde. Welke versloeg Ajax in play-offs?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >