Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: PAOK - Ajax niet op open kanaal, wel bij Ziggo

Slechts 150 Ajacieden hebben het geluk om PAOK - Ajax van dichtbij mee te maken. De rest van de supporters zal het moeten doen met een plekje vanaf de bank of in de kroeg. De wedstrijd wordt net als de thuiswedstrijd niet uitgezonden op het open net, aangezien Ziggo de rechten in zijn bezit heeft.

03 augustus 2016 - 12:25
UsershyraDesktopajax_dataimagesbdcbbdc9808e1f08f7afabae19ff144a_normal
Veel drinken is het devies in het hete Thessaloniki. © Pro Shots

Dat laatste betekent dus goed nieuws voor diegene die al bij de hoofdsponsor van Ajax zijn aangesloten. Supporters die Ziggo als tv-aanbieder hebben hoeven niet moeilijk te doen en kunnen de wedstrijd bekijken zonder extra te betalen. Gewoon afstemmen op Ziggo Sport (kanaal 14), niets meer aan doen.

Wanneer je televisie kijkt via een andere aanbieder, moet je abonnee zijn bij Ziggo Sport Totaal – het oude Sport 1 – om het treffen tussen Ajax en de Grieken te kunnen zien. De aftrap is om 20.30 uur en het commentaar is Sierd de Vos. Wie niets wil niet wil missen, kan al een halfuur voor de aftrap inschakelen voor de voorbeschouwing.

Maar er zijn ook Ajacieden die geen Ziggo hebben, de aanbieder noch de sportzender. Ook voor die groep is een oplossing, maar die kost wel 3,99 euro. Je kunt via deze link een streampje kopen. Er komt geen gratis variant beschikbaar. Als je legaal Ajax wilt kijken, moet je dus investeren.

Mocht je nou helemaal niet in de gelegenheid zijn om Ajax op de televisie te bekijken, dan bieden wij altijd nog een uitkomst. Via ons twitteraccount blijf je op de hoogte van alle gebeurtenissen in Thessaloniki.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >