Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Deel seizoenkaarten laat nog even op zich wachten

De eerste competitiewedstrijd in de Amsterdam Arena van het seizoen staat voor zaterdag op het programma. Toch heeft nog niet iedere seizoenkaarthouder zijn of haar jaarkaart ontvangen. Supporters met uit-recht zullen die ook nog niet ontvangen voor Ajax - Roda JC, zij krijgen papieren kaartjes opgestuurd.

10 augustus 2016 - 14:37
UsershyraDesktopajax_dataimagesba197459bb90b73173aa45082a64fcf8_normal
Als we eenmaal binnen zijn, kunnen we hopelijk juichen. © Björn Martens

Dit geldt trouwens niet voor alle seizoenkaarthouders. Had je nou vorig jaar al een seizoenkaart, ben je niet verplaatst en is er ook niets veranderd met je uit-recht? Dan kun je gewoon met de kaart van vorig seizoen door de poortjes van de Arena.

Dan terug naar de Ajacieden die nog niets hebben ontvangen. Ajax heeft vertraging opgelopen met het produceren van de nieuwe seizoenkaarten, dat is ook de reden dat nog niet alles is verstuurd. Nieuwe seizoenkaarthouders of supporters die zijn verplaatst ontvangen deze week hun seizoenkaart in de bus, net op tijd voor de eerste wedstrijd dus.

Voor nieuwe uitkaarthouders of uitkaarthouders met een nieuwe stoel in de Amsterdam Arena heeft Ajax meer tijd nodig. Zij krijgen voor de eerste drie thuiswedstrijden (Roda JC, Willem II en Vitesse) papieren kaartjes thuisgestuurd.

Ook zonder fysieke uitkaart kunnen er trouwens wel gewoon kaartjes worden gekocht voor de uitwedstrijden. Ajax informeert de supporters in een aparte mail nog over de oplossing voor  het bezoeken van de wedstrijden op verplaatsing.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >