Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Roda JC!

De eerste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen staat voor de deur. En dus wordt het tijd voor onze eerste reguliere prijsvraag van het seizoen. De vaste deelnemers weten dan wat we bedoelen. In dit geval: win kaartjes voor Ajax - Roda JC!

09 augustus 2016 - 16:19
UsershyraDesktopajax_dataimages3decbeaad1a96c5e3b9e5acb406daeef_normal
Met deze plaat van Anastasiou geven we dus niet het juiste antwoord weg. © Pro Shots

Het spel was in de eerste wedstrijden onder Peter Bosz misschien nog niet optimaal, maar je ziet wel goede intenties. Turf alleen al het aantal terugspeelballen op Jasper Cillessen maar. Grote kans dat je vooralsnog sneller klaar bent dan vorig seizoen.

Beter zien we tijdens Ajax - Roda ook maar weinig terugspeelballen, dat kan alleen maar een teken zijn dat de wedstrijd goed verloopt. Meestal blijven de Ajacieden tegen de ploeg uit Kerkrade aan de goede kant van de score, maar garanties geeft dat natuurlijk niet.

Er kan in ieder geval een volle week goed worden getraind op de vijfsecondenregel en andere principes van Bosz. Ben jij benieuwd naar het resultaat? Doe dan mee aan onze prijsvraag. Onder de goede inzenders verloten we tien setjes kaarten!

Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot donderdag 12.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Welke speler van Roda was ooit in beeld als nieuwe spits, maar kwam niet door de medische keuring?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >