Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Go Ahead Eagles-uit

We zijn een jaartje niet in Deventer geweest, maar we mogen weer! Nou ja, bijna dan. Ajax neemt het eind augustus op tegen Go Ahead Eagles en het is tijd voor de kaartverkoop. Het goede nieuws is alvast dat het uitvak iets groter is geworden. Er zijn 400 kaarten beschikbaar.

05 augustus 2016 - 10:28
UsershyraDesktopajax_dataimages94df4ffeb9fced806a3b61e07b1dc360_normal
Je ziet het uitvak zeg maar in de hoek rechtsboven. © Pro Shots

Dit betekent dat alle Ajacieden met voorrangrecht op hun uitkaart met zekerheid Kowet-uit kunnen bijwonen. Als ze tenminste 38,24 euro over hebben voor een bezoekje aan de Vetkampstraat, waar een verbouwing heeft plaatsgevonden.

Twee van de vier tribunes van De Adelaarshorst zijn vernieuwd en ook het uitvak is een stuk beter ten opzichte van vroeger. Het lijkt erop dat we nu ook daadwerkelijk iets van het veld kunnen zien, als we 28 augustus om 14.30 uur klaar staan voor de aftrap.

Voordat het zo ver is, moet er eerst een kaartje gekocht worden. De voorranghouders zijn zaterdag om 10.00 uur aan de beurt en de tweede fase van de verkoop – beter bekend als loterij – start volgende week, de 13e, om dezelfde tijd.

Oh ja, er is sprake van een verplichte buscombi zonder een alternatieve opstaplocatie. Als je het nou toch niet ziet zitten eerst naar de Amsterdam Arena te reizen, check dan even of een SV Ajax-bus een goede optie is! Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg en vanuit Almere, Leiden en Den Bosch.

Inschrijven voor de bussen kan de 13e, als 'gewone' uitkaarthouders aan de beurt zijn om een kaartje te halen. Klik hier voor de uitgebreide informatie over de kaartverkoop.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >