Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FK Rostov-thuis

Wie wil er helpen om Ajax aan te moedigen terwijl het de laatste horde richting de groepsfase van de Champions League neemt? Hopelijk een heleboel supporters! We hopen op een uitverkochte Amsterdam Arena bij Ajax - FK Rostov. Daar kan vanaf zaterdag aan worden gewerkt.

05 augustus 2016 - 15:13
UsershyraDesktopajax_dataimages4b4d4d2a49722cb2979ab1b79712660a_normal
De rest van de Arena stroomt hopelijk net zo vol! © Pro Shots

Het is alvast gelukt om PAOK Saloniki uit te schakelen en als Ajax nu ook Rostov weet te verslaan, behoort het tot de 32 elite-clubs van Europa. Het belooft zwaar te worden, maar niet onmogelijk.

We wisten al dat er sprake was van prima kaartprijzen tijdens de Europese voorrondes. Ajax borduurt voort op die weg richting het thuisduel met de Russen. Het goedkoopste kaartje dat zaterdag in de verkoop gaat, kost 20 euro.

Seizoenkaarthouders zijn zaterdag 09.00 uur als eerste aan de beurt om (bij) te kopen, als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax mag je maandag kopen! Als je een (blinde) passe-partout hebt aangeschaft, hoef je niet meer in actie te komen.

Maar deze wedstrijd leent zich uitstekend om iemand mee te nemen naar de Arena en ook daarvoor zijn voldoende mogelijkheden. Je kunt tien kaarten aanschaffen. Dat is zeg maar onbeperkt, knappe jongen als jij negen vrienden of vriendinnen weet te strikken.

De Uefa heeft Ajax - Rostov vastgesteld voor dinsdag 16 augustus en de aftrap is om 20.45 uur.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >