Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

De Boer wil nu nog geen Ajaxspelers naar Inter halen

Het is mooi dat Frank de Boer een nieuwe club heeft gevonden. Heel mooi zelfs. Hij moet Internazionale weer terugbrengen naar de top. Maar we hoeven niet bang te zijn dat hij dat doet door spelers op te halen bij Ajax. Voorlopig niet tenminste.

10 augustus 2016 - 11:40
UsershyraDesktopajax_dataimages6309c1bf7af6015db6a9a87375f1fe83_normal
Overmars hoeft voorlopig niet met De Boer in gesprek over transfers. © Ajax Images

De voormalig kampioenenmaker van Ajax acht de Ajacieden nog niet klaar voor een stap naar het buitenland. “Veel spelers die ik bij Ajax onder mijn hoede had, hebben het in zich om ooit een stap naar een grote competitie te maken, naar een grote club als Inter, maar nu nog niet,” tekende VI op bij de eerste persconferentie van De Boer in Milaan.

Maar zeg nooit nooit. Halverwege vorig seizoen liet De Boer in de papieren versie van Ajax Life weten dat hij misschien wel spelers mee zou nemen naar een eventuele nieuwe club. “Er zijn best spelers van wie ik gecharmeerd ben.”

“Het hangt van de situatie af, maar als het nodig is, zou dat best kunnen. Maar als ik daar bijvoorbeeld al over een goede linksbuiten beschik, zal ik Amin Younes niet meenemen. Dat heeft geen zin,” zei de trainer toen.

Overigens is Nicolai Boilesen nog altijd clubloos. De Boer grapte al eens dat hij de Deen mee zou nemen naar een nieuwe club. Dit is zijn kans.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >