Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax strijdt met FK Rostov om ticket voor groepsfase CL

Ajax moet zich van FK Rostov zien te ontdoen in de jacht op een plekje in de groepsfase van de Champions League. De ploeg van Peter Bosz start dinsdag 16 augustus met een thuiswedstrijd, zo blijkt uit de loting die de Uefa verrichte. De return is een week later, op de woensdag.

05 augustus 2016 - 12:19
UsershyraDesktopajax_dataimages561fb0f0c7bd76b63cebab401bbfdc13_normal
Beter valt er tegen Rostov opnieuw iets te juichen! © Pro Shots

Van alle mogelijke tegenstanders was Rostov de grote onbekende, maar Ajacieden doen er zeer verstandig aan om de Russen niet te onderschatten. Je wordt niet zomaar tweede.

Sterker nog, het scheelde niets of Rostov was zelfs kampioen geworden en direct geplaatst. In de derde voorronde slaagde Rostov erin om Anderlecht uit te schakelen. Het werd in Rusland 2-2, gevolgd door een overwinning (0-2) in Brussel.

Ajax elimineerde op zijn beurt PAOK Saloniki. Dat gebeurde met flink wat moeite. Een gelijkspel (1-1) werd gevolgd door een 2-1-winst in Griekenland. We zijn het er allemaal over eens, met Peter Bosz gelukkig voorop, dat het stukken beter moet om de groepsfase te bereiken.

Informatie over de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd volgt zodra er meer details over speeldatum en aftraptijd bekend zijn. De reislustigen onder ons wensen we succes met het aanvragen van een visum!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >