Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax denkt mee en regelt vervoer voor fans in Griekenland

Ruim honderd Ajacieden trekken deze week naar Thessaloniki om hun club te ondersteunen. En die ruim honderd Ajacieden worden geacht woensdag in de bus te stappen voor de trip naar het stadion van PAOK Saloniki.

01 augustus 2016 - 11:57
UsershyraDesktopajax_dataimagesc55e4191a4e8694f658c032c0fa3bef5_normal
Er reizen zo'n honderd supporters mee naar Griekenland. © Pro Shots

Klinkt dit als een soort van verplichte buscombi? Ja. Maar is het verreweg de handigste manier om op de wedstrijddag het stadion te bereiken? Oh, jazeker. Ajacieden die in de zomer van 2010 ook aanwezig waren bij PAOK - Ajax, weten hoe handig deze busdienst is.

De fans van PAOK bezitten nogal wat temperament en soms overstroomt dat, bijvoorbeeld als de uitsupporters het Toumbastadion bereiken. Vandaar dat het simpelweg het beste is om even in de bus te stappen. Sterker nog, als je dat niet doet, krijg je geen toegang.

Er staan na de wedstrijd ook weer bussen klaar, om je terug te brengen naar het hotel. Ajax vraagt wel om even de gegevens van je hotel met de club te delen, zodat de buschauffeur een beetje weet welke hotels hij in de TomTom moet programmeren.

Als je je mail checkt en de infobrief van Ajax leest, vind je de exacte tijd en locatie om in de bus te stappen. Het goede nieuws is dat de training van dinsdagavond wel gewoon toegankelijk is. Alleen is het niet mogelijk om bij de training om te wisselen. Dit gebeurt allemaal woensdag bij de bus.

De training vindt dinsdag om 19.00 uur plaats, uiteraard in het stadion van PAOK. We hebben het hier over Griekse tijd! Je kunt naar binnen via ingang Gate 1. Let trouwens op de wedstrijddag op dat je geen grote tassen of rugzakken meeneemt, want dat mag niet en je kunt slechts beperkt spullen in bewaring geven.

Uiteraard is het ook niet toegestaan om uitingen van Aris Saloniki te tonen. Dat is de grote rivaal van PAOK.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >