Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vraag nu een uitkaart voor komend seizoen aan!

Wanneer kun je voor komend seizoen een uitkaart aanvragen? Dat is de meest gestelde vraag van deze zomer. Dat is een goed teken, want dan is het bezoeken van uitwedstrijden in trek. Het goede nieuws is dat we nu ook een antwoord hebben. De inschrijving is geopend!

14 juli 2016 - 14:27
UsershyraDesktopajax_dataimages5f0587edcc50d694296f97e2b89c7c5b_normal
In volle uitvakken gebeuren de mooiste dingen. © Pro Shots

Vraag aan een Ajacied die al een tijdje meeloopt wat hij nou echt het leukst van alles vindt en grote kans dat uitwedstrijden bezoeken het antwoord luidt. We kennen allemaal de filmpjes, de verhalen en ga zo maar door.

Dat maakt nieuwsgierig. Genoeg mensen die mee willen naar een uitwedstrijd! Als jij tot die groep nieuwsgierigen behoort, moet je nu opletten. Het kan zijn dat je de info over het aanvragen van een uitkaart ook per e-mail hebt ontvangen, maar wij zijn de beroerdste niet.

Dus we vatten het graag nog even voor je samen. Ten eerste moet je minstens een seizoen in het bezit zijn van een seizoenkaart of Ajax Life Club Card en ten tweede niet vorig seizoen een uitkaart hebben gehad, die je nu kwijtraakt wegens het bezoeken van te weinig wedstrijden.

Als dit in orde is, surf je naar deze website en log je in met dezelfde gegevens als die je gebruikt in de ticketshop. Let op: als je al een uitkaart hebt, kun je niet inloggen en krijg je een foutmelding te zien. Schrik hier dus niet van.

Je hebt tot 24 juli de tijd om je aanvraag te doen en een uitkaart kost je 12 euro. Tijdens de aanvraag wordt gevraagd om een kopie van een ID-bewijs en een pasfoto. Zorg ervoor dat je een foto met een neutrale achtergrond uploadt. De foto die in je paspoort of op je rijbewijs wordt gebruikt, is prima. Gebruik die maar!

Oh, en zorg ervoor dat je de foto uploadt vanaf een laptop of desktop!

Dit is serieus een belangrijk punt. Het uploaden via mobiel geeft problemen en dan kan je aanvraag niet goedgekeurd worden. Volg dit advies dus op, dat scheelt serieus gedoe. Na goedkeuring wordt het uitrecht in eerste instantie aan je account binnen de ticketshop toegevoegd, je fysieke uitkaart ontvang je later pas.

Als je een uitkaart wilt scoren, vraag dan gelijk aan je vrienden of ze dat ook doen. Ook een uitwedstrijd is leuker om samen te bezoeken!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >