Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Verrassend: Milik vertrekt deze transferperiode niet bij Ajax

Dit is toch wel een verrassing: Arek Milik blijft zeker nog een seizoen bij Ajax. De spits heeft met de club afgesproken dat hij deze transferperiode niet vertrekt. Ondanks het feit dat de spits in de belangstelling staat van meerdere buitenlandse clubs.

12 juli 2016 - 16:54
UsershyraDesktopajax_dataimages2d9c2b2c48af37514c433e2ae12423f7_normal
Een juichende Milik zien we komend seizoen hopelijk weer vaak. © Pro Shots

We zouden kunnen zeggen dat daarmee het eerste kanon binnen is. Milik groeide vorig seizoen uit tot een vaste kracht in de aanval van Ajax. Hij maakte afgelopen jaar 21 eredivisiedoelpunten en werd daarmee topscorer van Ajax.

“Het technisch hart van Ajax en trainer Peter Bosz hechten veel waarde aan het behouden van Milik,” lezen we op het digitale thuis van Ajax. “Namens Ajax heeft directeur spelersbeleid Marc Overmars de afgelopen dagen contact gehad met Milik en zijn management. Mocht een club zich formeel bij Ajax melden voor Milik dan zal geen medewerking worden verleend aan een tussentijdse overgang.”

Milik is op dit moment nog op vakantie. Hij behaalde met Polen de kwartfinales van het EK. Omdat drie weken vakantie het minimum is, meldt de spits zich vrijdag 22 juli weer in Amsterdam.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >