Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Verhoeven vindt toch weer onderdak bij De Dijk

Tijd voor een stukje feelgood. Want als we een berichtje kunnen tikken over Jeroen Verhoeven dan krijg je die lach niet meer van ons gezicht. De loopbaan van de doelman krijgt toch min of meer een vervolg. Verhoeven is komend seizoen met De Dijk actief in de Derde Divisie.

11 juli 2016 - 11:45
UsershyraDesktopajax_dataimages2a3cd64487270ded7495eb5aa03addb2_normal
Verhoeven had bij Ajax Stekelenburg en Vermeer voor zich. © Pro Shots

Zoals je wellicht weet, gaat de voetbalpiramide op de schop en is straks ook mogelijk uit de Jupiler League te degraderen. Dit zorgt voor flinke ambities bij veel amateurclubs, die zo'n beetje als semi-profs verder gaan. De Dijk uit Amsterdam-Noord is zo'n club en strikte Verhoeven.

De 36-jarige doelman heeft zijn jawoord gegeven aan De Dijk en is vastberaden om eerste keeper te worden. Na een jaar op de bank bij FC Volendam, aan die andere dijk, besloot hij zijn profloopbaan af te sluiten, maar Verhoeven liet toen al weten open te staan voor een switch naar de amateurs.

Verhoeven heeft de eerste training bij De Dijk inmiddels alweer achter de rug. “De eerste dag is altijd een beetje wennen, dan ben je nog wat stroef,” reageert de doelman tegenover Het Amsterdamsche Voetbal. “Maar het fit worden komt vanzelf.”

Verhoeven moet met Stephan Veenboer en Stan Bijl uitmaken wie eerste keeper wordt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >