Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax - PAOK niet op open kanaal, wel bij Ziggo

Als Ajax een wedstrijd buiten de eredivisie speelt, doen we een tv-tip. Als stukje service, naar de mensen. Meestal is het vrij simpel. Zo van: zet je televisie op kanaal X. Maar als je Ajax - PAOK Saloniki wilt zien, moet je toch echt even opletten. De wedstrijd is niet op het open kanaal, wel bij Ziggo Sport.

26 juli 2016 - 12:00
UsershyraDesktopajax_dataimages00d97f2d1ae47ec3f44a9e1c37450b8a_normal
Het was tot dusver vooral lezen, nu kunnen we kijken naar Ajax. © Pro Shots

Klik hier voor de tv-tip van PAOK Saloniki - Ajax.

Hieronder staat de informatie van de heenwedstrijd.

De uitzendrechten van het potje in de derde voorronde van de Champions League zijn gekocht door Ziggo. De voorronde staat los van het hoofdtoernooi, die op SBS te zien was en komend seizoen door Veronica wordt uitgezonden. Maar zo ver is het helaas nog lang niet voor Ajax.

De Ajacieden moeten eerst twee voorronden zien te overleven en wie dat als supporter graag live wil volgen, moet zijn best doen. Tenzij je klant bent bij de hoofdsponsor van Ajax, dan is het gemakkelijk. Als je televisie kijkt via Ziggo, kun je afstemmen op Ziggo Sport (kanaal 14) en klaar ben je. De uitzending begint om 20.15 uur.

Wanneer je televisie kijkt via een andere aanbieder, moet je abonnee zijn bij Ziggo Sport Totaal – het oude Sport 1 – om het treffen tussen Ajax en de Grieken te kunnen zien. De aftrap is om 20.45 uur en als je op tijd klaar zit, begint Albert Mantingh vanzelf commentaar te geven.

Maar er zijn ook Ajacieden die geen Ziggo hebben, de aanbieder noch de sportzender. Ook voor die groep is een oplossing, maar die kost wel 3,99 euro. Je kunt via deze link een streampje kopen. Er komt geen gratis variant beschikbaar. Als je legaal Ajax wilt kijken, moet je dus investeren.

En als je toch bezig bent met voorbereidingen op vanavond, volg ons dan gelijk op Snapchat door hier te klikken!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >