Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Streamtip: kijk rechtstreeks mee naar oefenpotje AFC - Ajax

Het gebeurt nog wel eens dat we op een wedstrijddag iets tikken over een tv-tip, maar in de zomer van 2016 wordt het soms tijd om de zaken anders aan te pakken. We gaan je nog steeds vertellen waar je vanavond AFC - Ajax kunt volgen, maar een televisie heb je niet nodig.

12 juli 2016 - 15:33
UsershyraDesktopajax_dataimages0aa68a82fb005b605b2adde7837c54c6_normal
Hier staan AFC en Ajax vanavond tegenover elkaar. © De Brouwer

Nu is een televisie sowieso een beetje achterhaald aan het raken omdat je ook op je telefoon, tablet of computer naar een wedstrijdje kunt kijken, maar de ontmoeting tussen AFC en Ajax komt niet eens op televisie.

Als je wilt volgen hoe Ajax het ervanaf brengt in het tweede oefenpotje onder leiding van Peter Bosz, ben je aangewezen op Ajax TV. Het kanaal van de club zelf biedt om 19.00 uur vanaf sportpark Goed Genoeg een stream aan voor iedereen die interesse heeft.

Het kan zijn dat je even een accountje moet aanmaken om toegang te krijgen tot Ajax TV, maar je hoeft er in ieder geval niet voor te betalen. Dat scheelt alvast weer! Dit is overigens de enige wedstrijd van de voorbereiding die via Ajax TV wordt uitgezonden.

Als je zelf van de partij bent op het complex van AFC, klik dan even hier. We hebben wat belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >