Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een trainingspak of gesigneerd shirt van Gudelj!

Als Ajacied ga je natuurlijk graag mee met de laatste mode. Het liefst heb je een shirt in de kast hangen wat de spelers binnen de lijnen dragen. Dat snappen wij. En we helpen je graag een handje mee. Wij verloten een nieuw thuisshirt en een trainingspak uit de warming-uplijn.

01 juli 2016 - 12:03
UsershyraDesktopajax_dataimages9e43035ed84b8362d027e6d1babf45eb_normal
Als je wint, laten we je shirt signeren door Gudelj. © Ajax

Het nieuwe thuisshirt is het eerste Ajaxtenue waarbij de strepen niet op de mouw zijn gestikt, maar in de zij. De ontvangst van deze hippe strepen – die nou eenmaal op het shirt zitten – is best positief en we verwachten eigenlijk net zo veel enthousiasme voor deze prijsvraag.

Het nieuwe thuisshirt is al beschikbaar in de online fanshop, maar als je van het avontuurlijke type bent, is het misschien beter om eerst je kans te wagen via onze prijsvraag. Je weet immers maar nooit! Bovendien laten wij het shirt voor je signeren door Nemanja Gudelj!

De prijsvraag loopt tot donderdag 7 juli en daarna nemen we contact op met de winnaars. Inderdaad, we schrijven winnaars. Omdat we dus een trainingspak verloten en een shirt. Geef in het formulier aan welke maat je hebt, dan weten we zeker dat je je prijs past.

Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Dan kun je direct lid worden via het onderstaande formulier!

Prijsvraag: welk rugnummer wilde Gudelj vorig seizoen toch liever niet?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >