Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: wij zoeken Ajacieden voor onze rubriek 'Uitgelicht'!

Het is hoog tijd voor een nieuwe stapel aanmeldingen! De start van het nieuwe seizoen nadert en tegen de tijd dat Ajax weer om het echie gaat voetballen, verschijnt ook de eerste van onze twintig kranten. Voor de rubriek 'Uitgelicht' zijn we op zoek naar verse aanmeldingen.

11 juli 2016 - 13:45
UsershyraDesktopajax_dataimages73b64169f189bf4f3aa8dbbd5c1d6611_normal
Wil jij een keer in onze krant? Grijp dan nu je kans! © Ajax Life

Vind je het leuk iets over jezelf, liefde voor Ajax en de actualiteit rondom onze club te vertellen? Meld je dan aan! Dat kan via het formulier onder de tekst. We beloven bij alvast dat we er een leuk stukje van maken, zo zijn we.

We zijn uiteraard wel op zoek naar leden van de Supportersvereniging Ajax. Anders wordt het een beetje raar om mensen uit te lichten, maar dat snappen jullie zelf ook wel. En het zou fijn zijn als je een leuke Ajaxfoto van jezelf hebt, in hoge resolutie, dan plaatsen we die erbij.

Als bovenstaande uitleg niet meteen een belletje doet rinkelen, check dan effe pagina 19 van een krant van vorig seizoen. Juist, die rubriek bedoelen we!

Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >