Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op: laatste kans om blinde passe-partout aan te schaffen!

We weten vrijdag aan wie Ajax wordt gekoppeld in de derde voorronde van de Champions League. Dan kunnen we concreet dingen plannen. Maar als je nou toch al weet dat je de Ajacieden wilt aanmoedigen in de jacht op een startbewijs voor de groepsfase, koop dan een blinde passe-partout.

14 juli 2016 - 11:51
UsershyraDesktopajax_dataimagese5e081a34dd5cc23ab0866004146de3a_normal
Hopelijk kunnen we naast aanmoedigen ook juichen! © De Brouwer

Het is inmiddels vaste prik dat Ajax kiest voor 'blinde verkoop'. Hoe sneller je je kaart koopt, des te goedkoper-ie is. Ruim 10.000 Ajacieden hebben deze optie al benut. Maar dit betekent ook dat er nog voldoende plekken beschikbaar zijn. Nu nog wel!

Als je keuze wilt hebben over je plek in de Amsterdam Arena, doe je er daarom verstandig aan om snel kaartjes te halen. Niet alleen stopt de blinde verkoop vrijdag om 12.00 uur, ook is het nog effe de vraag hoe het daarna verder moet. Een passe-partout is beschikbaar vanaf 30 euro en koop je hier.

Je kunt nu negen kaartjes per transactie afrekenen, na de hervatting van de verkoop geldt misschien wel een clubcard-verplichting. En ook gaat de prijs omhoog, simpelweg omdat van blinde verkoop na de loting geen sprake meer is. We weten immers bijna tegen wie Ajax moet aantreden.

Als je na begin augustus op vakantie gaat, doe je er misschien wel verstandig aan te wachten tot na de loting. Als we het affiche kennen, gaan er ook losse kaarten in de verkoop. Kaartprijzen zijn nog niet bekend, die hangen af van de tegenstander, maar de prijsstelling ligt in lijn met die van passe-partouts en is dus prima.

We hebben tot slot ook een tussenstand op het vlak van seizoenkaarten. Ajax heeft er een week of drie voor de start van het eredivisieseizoen meer dan 37.000 verkocht. De slimme rekenaars onder jullie hebben dan door de de 'magische grens' van 40K in zicht komt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >