Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op: belangrijke info voor bezoekers AFC - Ajax!

Het wordt hoog tijd om het te hebben over AFC - Ajax. De Ajacieden spelen een oefenwedstrijd tegen Amsterdamse amateurs en dat is gewoon serieus tof! Alleen is het misschien goed om je even in te lezen voordat je dinsdag naar de wedstrijd gaat. Dat scheelt namelijk het nodige gedoe.

11 juli 2016 - 17:11
UsershyraDesktopajax_dataimagese26b0a32dbf5f6ef8b226603bfd4c88d_normal
Als je de info goed tot je neemt, wordt het vast een leuke avond. © De Brouwer

Zo is het zinloos om zonder kaartje af te reizen naar sportpark Goed Genoeg. De wedstrijd tussen de club uit de Tweede Divisie en de recordkampioen van Nederland is uitverkocht! En het was toch al niet de bedoeling om kaartjes te verkopen aan de deur, dus dit idee is dubbel kansloos.

Over afreizen gesproken... AFC raadt sterk aan om met het openbaar vervoer (station Amsterdam Zuid) te komen. Of per fiets, desnoods op je scooter. Ook prima. Maar met de auto wordt het een vrij kansloze onderneming. Ja, er is een parkeerplaats. Al is het ook gewoon een werkdag. En omdat het druk is aan de Zuidas, is die parkeerplaats vol!

Het is ook goed om te weten dat je naar binnen moet via de nieuwe hoofdingang, die dan weer naast het parkeerterrein ligt. Als gevolg van werkzaamheden is de oude ingang onbereikbaar geworden. Als je eenmaal binnen bent, zijn er ook wat zaken om rekening mee te houden. Consumpties reken je af met munten en op twee gereserveerde vakken na, is iedereen vrij om te staan of zitten waar hij wil.

Er geldt tenslotte nog een verzoek om het veld niet te betreden. Niet vooraf, niet tijdens en niet als de wedstrijd erop zit. Aan de handtekeningenjagers is gedacht, maar er wordt wel om enig geduld gevraagd. De Ajacieden komen fris gedoucht krabbels zetten.

Vragen?! Geen vragen, mooi! En als je nog wel vragen hebt, heeft AFC het antwoord.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >