Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop PAOK Saloniki-uit

Ajax maakt zich op voor een tripje naar Griekenland. En inmiddels is ook de informatie bekend voor supporters die hun club graag achterna willen reizen. We zijn best benieuwd hoe groot de animo is, aangezien het allemaal kort dag is en de vliegtickets zijn duur.

23 juli 2016 - 09:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesc01d02c032e7f376c08fd9591266abe6_normal
Vorige keer liep het in Thessaloniki maar net goed af. © Pro Shots

Dat is helaas niet anders tijdens een voorronde. Dan is het snel schakelen en rap handelen. Maar zelfs dan kan de prijs van een vliegticket aardig oplopen. Als je over ruim een week richting Thessaloniki wilt, ben je zo driehonderd euro kwijt.

Gelukkig jaagt het kopen van een kaartje je amper op kosten. PAOK vraagt 20,95 euro voor een kaartje en dat is te overzien. Het uitvak van het Toumbastadion biedt woensdag 3 augustus ruimte aan 1450 Ajacieden, maar we rekenen er eigenlijk niet op dat het uitverkocht raakt.

Dit is misschien goed nieuws als je toevallig in de buurt bent. Om een kaartje te kopen voor een Europees uitduel, heb je geen uitkaart nodig. Een persoonlijke clubcard is voldoende. En je mag direct een kaartje kopen. Bedrijfskaarten zijn wel uitgesloten en je kunt ook geen kaartje van iemand anders overnemen.

Met direct bedoelen we zaterdag de 23ste, want dan gaat de verkoop van start. Klokslag 10.00 uur om precies te zijn. Je hebt in totaal vijf dagen de tijd om een kaartje aan te schaffen. De verkoop stopt de 28ste. Dus je moet wel een beetje opschieten als je met Ajax mee wilt naar Griekenland.

Wie weet tot dan! Als stukje service vind je hier de uitgebreide info.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >