Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dit is er allemaal te doen tijdens de Ajax Open Dag!

Vrijdag is het zo ver: dan is de jaarlijkse Ajax Open Dag! Ook deze zomer gaan alle deuren weer open om het nieuwe seizoen af te trappen. De Open Dag speelt zich dit keer echt af in en rond de Amsterdam Arena.

28 juli 2016 - 16:00
UsershyraDesktopajax_dataimages4c582ddcfd3f425c7e53130bb2e68228_normal
De Ajax Open Dag is er voor jong en oud! © Pro Shots

Voorheen werden we iets verderop verwacht, op P2, maar het parkeerterrein is dit jaar in gebruik en daarom niet beschikbaar. Maar dat geeft niets! Op de Open Dag van Ajax loop je liever rond op echte Ajaxplekken dan op een strook asfalt waar normaal gesproken auto's parkeren.

Vandaar dat het helemaal niet zo gek is om de Open Dag in en rondom de Arena te houden. Over in de Arena gesproken. Als je eens een kijkje langs het veld wilt nemen, dan is dit je kans! Tussen 12.00 en 15.00 uur kun je foto's maken met het echte Ajaxgras tussen je tenen.

Vanaf 12.00 uur valt ook rondom het stadion van alles te beleven. Als je nog nieuwe merchandise nodig hebt, raden we je aan die vrijdag te scoren. Zeker als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax. Leden van Ajax Life, Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club krijgen maar liefst 20 procent korting. Ja, dat lees je goed: 20 procent korting!

Zorg wel dat je om 15.15 uur klaar bent met shoppen, want dan staat de eerste spelerspresentatie op het programma. De Ajaxvrouwen worden dan op het podium aan jullie voorgesteld, gevolgd door de presentatie van het eerste elftal. De kans is helaas groot dat Arek Milik er niet meer bij is, maar dan kun je harder klappen voor de spelers die er nog wel zijn.

Tussen 16.00 en 17.00 uur is er een handtekeningensessie, maar we vinden het heel moeilijk om te beloven dat iedereen een krabbel krijgt. Dat hangt af van de drukte. Hoe drukker het is, des te groter is de kans op teleurstellingen. Wie weet lukt het, maar we beloven niets. Reken sowieso op een krabbel of vijf, meer is echt niet mogelijk.

Als je het na een lange dag leuk vindt om nogmaals in de Arena te kijken, zie je nog een wedstrijd ook! Lucky Ajax neemt het met onder meer Sjaak Swart en Simon Tahamata op tegen een ploeg van genodigden. Er staan ook supporters op het veld na het winnen van een toffe prijsvraag!

Het programma van de Open Dag eindigt om 18.00 uur en tussendoor treden er, verspreid over de dag, natuurlijk allerlei artiesten op om de stemming er alvast een beetje in te brengen. Tot vrijdag!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >