Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Cillessen biedt na blunder excuses aan in kleedkamer

Als Ajax een Europese wedstrijd speelt, is de kans de laatste jaren groot dat er een soort fatale fout wordt gemaakt. Dit keer is Jasper Cillessen de schlemiel van de avond. De doelman was schuldig aan de treffer van PAOK Saloniki. “Ik heb mijn excuus aangeboden.”

27 juli 2016 - 10:16
UsershyraDesktopajax_dataimages55a8c37f2cfc86a27e58dfbd771f0045_normal
Cillessen meldt zich aan de zijlijn, maar het loopt fout af. © Pro Shots

Je weet nooit wat er was gebeurd als Cillessen de bal 'gewoon' in de tribune had gejaagd, maar grote kans dat Ajax dan met een doelpuntje of twee verschil had gewonnen. In plaats daarvan sloten we af met 1-1 en moet er in Thessaloniki dus minstens een treffer worden gemaakt.

“We speelden goed en waren de bovenliggende partij, tot mijn fout. Er werd een diepe bal gespeeld en ik wilde erheen. Hij stopt iets en is sneller, omspeelt mij en schiet goed binnen,” aldus Cillessen voor de camera van AT5. “Wat je dan zegt in de kleedkamer? Niets. Ik heb mijn excuses aangeboden.”

Maar daar heb je niets meer aan, voegt Cillessen gelijk toe. Helaas, het is niet anders. En vergeten is de redding in de tweede helft, waarbij de doelman wel goed onder zijn lat vandaan kwam. “We hebben gelukkig niet verloren, maar je moet nu scoren om door te gaan,” rekent hij voor.

“Ik weet dat het de laatste keer tegen PAOK thuis 1-1 werd en uit 3-3, hopelijk herhaalt de geschiedenis zich. En dat het daar 35 graden is, interesseert me niet. We moeten zorgen dat we er klaar voor zijn.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >