Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Burgemeester zet streep door potjes Ajax in Nieuwleusen

De twee oefenwedstrijden van Ajax zaterdag in Nieuwleusen gaan niet door. De burgemeester van de overkoepelende gemeente Dalfsen heeft de oefenpotjes tegen AA Gent en Krylia Sovetov Samara verboden uit angst voor ongeregeldheden.

15 juli 2016 - 15:04
UsershyraDesktopajax_dataimages801b0c8dab82141549e0579d5c307aa8_normal
Er is angst voor ongeregeldheden, dus het feest gaat niet door. © Pro Shots

Het nieuws van de afgelasting is vervelend voor Ajax en zijn opponenten, maar niet minder dan verschrikkelijk voor organisator Union SV. De amateurclub uit Nieuwleusen is al maanden bezig om alles in goede banen te leiden en hoort een dag voor de aftrap dat al het harde werk is nu voor niets geweest...

Er was een tribune gebouwd, de grasmat was pico bello in orde en ga zo maar door. De catering was ingekocht, artiesten geboekt. Maar dat gaat nu allemaal niet door. Er is angst dat er gereld gaat worden en dat wil de burgemeester niet op zijn geweten hebben.

De kans bestaat trouwens dat beide oefenpotjes alsnog gespeeld worden, maar dan ergens op een supergeheime locatie achter gesloten deuren. Ajax deelde mee dat het nog niet over alternatieven heeft nagedacht.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >