Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bosz kan fysieke gesteldheid Cassierra moeilijk peilen

Peter Bosz weet nog niet of hij eind juli een beroep kan doen op Mateo Cassierra, tijdens de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League. De Colombiaan komt pas zaterdag in Amsterdam aan en sluit maandag aan bij de groep.

07 juli 2016 - 15:57
UsershyraDesktopajax_dataimagese3b5c36fd6e89fd0eff262b6e5392238_normal
Het is onzeker of we Cassierra zien in de eerste CL-voorronde. © Pro Shots

Op de vraag van Ajax Life of de spits inzetbaar is na amper negen dagen trainen, kon Bosz geen antwoord geven. “Ik heb nog niet met hem gewerkt. We moeten eerst kijken of hij conditioneel in orde is en hoe de communicatie gaat.”

“Ik heb Davinson Sánchez wel heel kort gesproken. Hij schijnt een beetje Engels te praten. Toen ik vroeg 'how are you' zei hij 'huh?' Dat kan ook aan mijn uitspraak liggen,” grapte de trainer nog.

Terug naar Cassierra: of we de Colombiaan nu zijn werkvergunning bijna rond is snel aan het werk zien, blijft een vraagteken. Bosz tot slot: "Ik weet niet hoe hij er fysiek voor staat. Dat weet niemand binnen de club nog.”

“Een speler kan wel zeggen dat hij helemaal fit is, maar vaak genoeg klopt dat niet. Ik kan er dus echt nog niets over zeggen."

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >