Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bosz houdt vast aan Klaassen als aanvoerder

Davy Klaassen draagt ook komend seizoen bij Ajax de aanvoerdersband. Die conclusie kunnen we trekken na een persmoment met Peter Bosz, iets over de helft van de trainingsweek in Oostenrijk.

07 juli 2016 - 14:46
UsershyraDesktopajax_dataimagese0e014ebae611e324587cd465e59ce16_normal
Klaassen heeft ook als voordeel dat hij Ajax door en door kent. © Pro Shots

“Goede dingen hoef je niet te veranderen,” aldus de nieuwe coach in het bijzijn van Ajax Life. Klaassen werd vorig jaar rond deze tijd door Frank de Boer aangewezen als aanvoerder en wordt gezien als het verlengstuk van een trainer.

Klaassen droeg de aanvoerdersband zo'n anderhalf jaar geleden voor het eerst, al was hij toen nog niet de vaste captain. Vorig seizoen was dat wel het geval. In het geval van calamiteiten hebben we Joël Veltman ook wel eens met de band om zijn arm gezien.

Bosz gaf tijdens het persgesprek aan dat hij nog midden in de kennismaking met zijn spelersgroep zit en iedereen nog beter moet leren kennen. De trainer praat eigenlijk liever niet over individuen, maar over het collectief.

Voor het bekendmaken van de aanvoerder werd een uitzondering gemaakt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >