Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bazoer en Milik niet op tijd fit voor PAOK-thuis

Ajax moet het dinsdagavond tegen PAOK Saloninki stellen zonder Arek Milik en Riechedly Bazoer. Beide spelers zijn nog niet fit genoeg voor wedstrijd in de voorronde van de Champions League.

25 juli 2016 - 15:58
UsershyraDesktopajax_dataimages535a108aae5c96a7fff12ca48d059a2f_normal
Bazoer bleef in Frankrijk ook al uit voorzorg aan de kant. © Pro Shots

Bazoer kampt sinds het trainingskamp in Oostenrijk met lichte klachten aan zijn bovenbeen. Hij werd om die reden ook gespaard in de oefenwedstrijd tegen Olympique Marseille. PAOK leek op dat moment nog haalbaar, maar de middenvelder is toch niet op tijd hersteld.

Milk zit ook niet bij de selectie. “Hij heeft pas twee keer getraind en die voorbereiding is te kort,” liet Bosz weten tijdens het persmoment in aanloop naar Ajax - PAOK. Milik kwam vrijdag pas terug van vakantie, omdat hij met Polen lang actief was op het EK in Frankrijk.

Naast Milik en Bazoer mist Bosz Nemanja Gudelj ook tegen PAOK, hij zit een schorsing uit. Daardoor moet de trainer gelijk schuiven op het middenveld. Tegen l’OM loste hij dat op door Jairo Riedewald als verdedigende middenvelder op te stellen, met Donny van de Beek en Davy Klaassen daar voor.

In de verdediging heeft Bosz wat meer keuzemogelijkheden. Aankoop Heiko Westermann is ondanks een kleine achterstand fit genoeg om te spelen. “Hij loopt een weekje achter op de rest, maar als ik wil dat Westermann morgen speelt, kan dat gewoon,” aldus Bosz.

Nog een nachtje slapen en dan zullen we weten welke elf spelers door Bosz in het veld worden gestuurd. Ajax - PAOK Saloniki begint dinsdag om 20.45 uur.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >