Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax op dinsdag tegen PAOK, info kaartverkoop

Het is Ajax gelukt om redelijk snel een aanvangstijd te vinden voor de thuiswedstrijd tegen PAOK Saloniki. De ploeg werd vrijdag door de Uefa aan de Grieken gekoppeld in de derde voorronde van de Champions League. De heenwedstrijd in de Amsterdam Arena vindt dinsdag 26 juli plaats.

15 juli 2016 - 16:46
UsershyraDesktopajax_dataimages32762e0fd46fabce6a65a7cc0891d375_normal
Suarez vierde in 2010 bij PAOK-thuis zijn honderdste treffer. © Ajax Images

We komen in het stadion eind juli weinig uitingen van de Champions League tegen, omdat het pas de derde voorronde is, maar de aftraptijd doet wel alvast een beetje aan het hoofdtoernooi denken. Ajax kiest ervoor de bal om 20.45 uur aan het rollen te brengen.

Aangezien zowel tegenstander als thuiswedstrijddetails bekend zijn, kan ook de kaartverkoop weer worden hervat. Dit gebeurt vrijdagavond. De blinde verkoop van passe-partouts zit erop en je kunt kiezen voor het kopen van losse kaartjes.

Er zijn voor Ajax - PAOK kaartjes beschikbaar vanaf 20 euro, maar er is wel voor gekozen slechts kaartjes te verkopen op clubcards. Seizoenkaarthouders hebben vrijdag en zaterdag alleenrecht, op zondag zijn leden van de Supportersvereniging Ajax aan de beurt.

Onze leden hebben net zo goed twee dagen de tijd, daarna gaan er ook kaartjes over de digitale toonbank na het laten zien van een 'gewone' clubcard.

We hebben nog geen details over de uitwedstrijd en begrijpen dat dit nog wel effe kan duren.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >