Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax moet langer wachten op Colombiaanse aanwinsten

We hebben tot nu toe alleen duimpjes omhoog gezien van onze nieuwe Colombiaans vrienden. Het duurt nog even voordat we het duo ook op hun voetbaltalent kunnen beoordelen. Mateo Cassierra wacht op de juiste stempels in zijn paspoort, voor Davinson Sánchez lonkt de finale van de Copa Libertadores.

07 juli 2016 - 10:52
UsershyraDesktopajax_dataimages2caf04c903488d153daab91a1718b8c2_normal
Nog even en we zien het duimpje in het echt! © Ajax Images

Het is alweer ruim twee weken geleden dat de komst van Cassierra – met dubbel S – werd aangekondigd, maar de juiste stempels in zijn paspoort ontbreken nog. Ajax hoopte in eerste instantie dat de spits ergens halverwege in Oostenrijk kon aansluiten. Dit blijkt iets te optimistisch ingeschat.

Cassierra deelde met ESPN dat hij vrijdag een werkvergunning krijgt. Zodra die vergunning is afgegeven, kan hij op het vliegtuig richting Europa stappen. Als wij moeten gokken op de eindbestemming van zijn vlucht, denken we eerder aan Amsterdam dan Innsbruck. Sterker nog, hij sluit maandag aan.

De verlate komst van Sánchez heeft puur te maken met sportieve redenen. De verdediger maakt met zijn club Atlético Nacional de strijd om de Copa Libertadores af en een finaleplaats lonkt. Sánchez droeg als basisspeler bij aan een zege (0-2) op São Paulo. We lezen hier wel dat sprake was van Veltmannetjes.

De return in Brazilië staat volgende week op het programma en gezien de goede uitgangspositie van Sánchez hebben we maar even opgezocht wanneer de finale is. De eindstrijd gaat over twee duels, die staan ingepland op 20 en 27 juli. De tegenstander wordt Boca Juniors of Independiente.

De kans is dus aannemelijk dat Sánchez de start van het seizoen niet meemaakt als Ajacied.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >