Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax komt weer met blinde verkoop Europese voorrondes

Er moet nog worden geloot, maar je kunt vanaf woensdag alvast kaartjes kopen voor de Europese voorrondes die Ajax moet spelen in juli en augustus. De blinde verkoop gaat dan van start.

05 juli 2016 - 17:45
UsershyraDesktopajax_dataimagesdc8603fbb968811638052b302253af66_normal
Het doel is deze vlag weer naar de Arena te krijgen. © Ajax Images

In die blinde verkoop kun je een passe-partout kopen voor de twee wedstrijden die Ajax speelt in de Amsterdam Arena. In het beste geval zie je dan twee CL-voorrondewedstrijden. Als het tegen zit, is Europa League de inzet bij het tweede duel.

Ajax kan in alle gevallen steun van de supporters goed gebruiken, daarom kun je al vanaf 30 euro een passe-partout bemachtigen. Dit is wel een vanafprijs, helaas weten we nog niet alle prijzen en dus ook niet hoe snel het oploopt.

De verkoop start zoals gezegd woensdag. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf 9.00 uur een kaartje op hun eigen stoel kopen. Die plek is een dag later niet meer gereserveerd, want dan kunnen er twee passe-partouts per SCC worden gekocht.

Vrijdag zijn onze leden aan de beurt, vanaf 9.00 uur kunnen ook zij twee passe-partouts per clubcard kopen. Vanaf zondag gaat de blinde verkoop de laatste fase in, dan is er helemaal geen clubcard meer nodig.

Vlak voor de loting op vrijdag 15 juli wordt de verkoop even stilgezet. Zodra alle seinen op groen staan wordt het weer hervat, maar grote kans dat tegen die tijd de prijzen wel iets omhoog gaan.

Pas na de loting is bekend op welke dagen Ajax speelt. De eerste thuiswedstrijd wordt 26/27 juli of 2/3 augustus gespeeld. De laatste voorronde wordt 16/17/18 augustus of 23/24/25 augustus gespeeld.

Nog geen lid, maar wil je wel profiteren van de voorrang die onze leden bij deze kaartverkoop krijgen? Sluit je dan snel aan.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >