Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win nieuw uitshirt gesigneerd door Klaassen of trainingspak!

Kampioenskoorts heeft de overhand, maar dit is ook gewoon de dag waarop het nieuwe uitshirt is gepresenteerd. Het is de bedoeling dat Ajax in het 'aqua blue' kampioen wordt. Het moet nog effe gebeuren, maar dat is het plan. We kunnen je weekeinde helemaal top maken via deze prijsvraag.

06 mei 2016 - 16:09
UsershyraDesktopajax_dataimages4873d37035d71b6f8cbafd07c4ef1fc3_normal
Klaassen zet zijn krabbel op het shirt van de winnaar! © Pro Shots

We mogen onder alle deelnemers aan de prijsvraag toffe dingen verloten! Het nieuwe uitshirt en een trainingspak! Het uitshirt wordt bovendien ook nog eens gesigneerd door Davy Klaassen!

Het is nu aan jou of je de gok durft ter nemen en meedoet aan de prijsvraag of dat je via de online Ajaxshop alvast kleding voor volgend seizoen aanschaft. Je moet het zelf weten, maar wij zouden eerst op de prijsvraag gokken.

Je weet immers maar nooit! De prijsvraag loopt tot woensdag 11 mei en zodra we hebben geloot, nemen we contact op met beide winnaars! Geef in het formulier aan welke maat je hebt, kunnen we dat ook gelijk fixen.

Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Dan kun je direct lid worden via het onderstaande formulier!

Prijsvraag: Met welk rugnummer debuteerde Klaassen in het eerste elftal?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >