Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen De Graafschap-uit

Zo'n 550 Ajacieden zijn de gelukkige bezitters van een kaartje voor het uitduel met De Graafschap. Nog een keer een vol uitvak, nog een keer binnen en buiten de lijnen alles geven en als het goed is, volgt daarna een beloning. Maar eerst moeten we in Doetinchem zien te geraken, tijd voor info!

06 mei 2016 - 12:21
UsershyraDesktopajax_dataimages6100b6c3caddf6195195d054ccb91828_normal
Hopelijk valt er zondag ook het een en ander te juichen! © Pro Shots

Het fijne van de laatste speelronde is dat we ouderwets om 14.30 uur aftrappen en dus hoeven we niet ontzettend vroeg uit de veren om richting De Vijverberg te trekken. En in de omgeving van het stadion is het altijd vrij relaxed, dus daar hoeven we ons ook al niet druk om te maken.

Er is sprake van een verplichte auto-combi, waarbij we worden geacht om te wisselen vlak voor het passeren van Veenendaal. Als je een bordje ziet van verzorgingsplaats Bloemheuvel, wordt het tijd om op de rem te trappen en uit te voegen. Omwisselen kan tussen 12.00 en 12.30 uur.

Als je met drie supporters een auto deelt, krijg je groen licht om door te rijden richting Doetinchem. Ook krijg je een doorlaatbewijs voor toegang tot de woonwijk bij het stadion, waarna je op eigen gelegenheid een parkeerplaats kunt zoeken. Er wordt aangeraden om het doorlaatbewijs niet zichtbaar in de auto te laten liggen.

Bij het betreden van het uitvak ontvang je een polsbandje en meer informatie over de eventuele, mogelijke huldiging van de kampioenen in het Arenapark. Er wordt een speciaal vak gereserveerd voor de uitfans die vanuit Doetinchem koers zetten naar Amsterdam. Maar we blijven erbij: eerst winnen van De Graafschap, daarna pas feest vieren!

Ajacieden die een retourtje SV Ajax-bus hebben geboekt, krijgen een e-mail met informatie over de opstaptijden. Als alles loopt zoals we graag zien, rijden de bussen vanuit Doetinchem terug richting de Arena en niet naar de betreffende opstaplek.

Klik hier voor de uitgebreide informatie.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >