Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hoogendijk en Koster jaartje langer door bij Ajaxvrouwen

Goed nieuws voor de supporters van de Ajaxvrouwen: Anouk Hoogendijk en Daphne Koster maken ook volgend seizoen deel uit van de selectie. Het duo zette maandag een handtekening onder een contract voor seizoen 2016/2017.

30 mei 2016 - 10:45
UsershyraDesktopajax_dataimagesaebf50e11a5cecae96ad590e67ef26e8_normal
Hoogendijk gaat de jonkies nog een jaartje gidsen. © Ajax Images

Beide speelsters zijn gebrand op revanche. De Ajaxvrouwen grepen in de slotfase van het seizoen naast zowel het kampioenschap als de KNVB-beker. Koster (35) ging tijdens de eindstrijd verre van vrijuit bij de treffer van ADO Den Haag, Hoogendijk (30) kampte met veel blessures.

Maar volgend jaar moet alles beter gaan en is het verspelen van prijzen uit den boze. “Ik ben blij dat ik de kans krijg om het volgend seizoen recht te zetten,” aldus Hoogendijk. Hoogendijk speelt net als Koster sinds 2012 voor de Ajaxvrouwen, al maakte ze tussendoor een uitstapje naar Arsenal.

Dat uitstapje werd geen succes en dus keerde Hoogendijk terug naar De Toekomst, waar ze ook na de zomer in actie komt. “We roepen al jaren dat we kampioen willen worden, uiteraard is dat ook het doel voor komend seizoen.”

“Ik mag weer een jaar blijven voetballen bij de mooiste club van Nederland. Dat doe ik met veel trots en eer,” voegt Koster op haar beurt toe. Petra Hogewoning (30) zien we volgend seizoen niet meer terug. Zij stopt met voetballen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >