Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geluid uit De Lutte: 'Ajax komt deze zomer niet'

Het stond al op de planning, maar het lijkt erop dat Ajax de voorbereiding toch anders inricht dan we zijn gewend. Er klinken namelijk geluiden uit De Lutte dat het jaarlijkse trainingskamp wordt geannuleerd, omdat Ajax zijn tenten elders opslaat.

30 mei 2016 - 14:06
UsershyraDesktopajax_dataimagesa5257046ab81a8bb66cec15d938383c8_normal
Onder De Boer was De Lutte altijd vaste prik. © Pro Shots

Ajax komt al een jaar of veertig in het Twentse grensdorp, een enkele uitzondering daargelaten. Martin Jol was de laatste die De Lutte links liet liggen, dat was in de zomer van 2010. Ajax koos toen voor een verblijf in Oostenrijk.

“We zijn teleurgesteld, maar zagen het wel een beetje aankomen na het mislopen van de titel. Wel waren we al volop bezig met de voorbereidingen voor de komst van Ajax,” aldus Nico Weeda tegenover AT5. Weeda is naast prominent lid van SV De Lutte ook chef-trainingskamp.

De persafdeling van Ajax bevestigt de woorden van Weeda. Er is deze zomer geen trainingsweek in De Lutte.

Southampton strijkt wel weer neer in De Lutte, net als een Turkse en een Russische club. De Lutte is altijd zeer in trek vanwege goede velden en De Bloemenbeek, wat bij sportploegen een populair hotel is.

Het is nog niet bekend waar Peter Bosz zijn nieuwe club mee naartoe neemt, dat moet nog bekend worden. Er staat aan het begin van de voorbereiding wel een tripje naar Oostenrijk op het programma, in Mayrhofen om precies te zijn.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >