Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Foto: zo ziet de bedrukking van het nieuwe uitshirt eruit

Als Ajax een nieuw shirt presenteert, tellen alle details. We doelen nog niet eens zozeer op grote zaken als de kleur, het ontwerp of kleine extraatjes, maar ook op iets als de bedrukking. Als je de foto boven dit artikel checkt, krijg je een indruk van hoe de bedrukking eruit komt te zien.

06 mei 2016 - 11:55
UsershyraDesktopajax_dataimagesde446e1c84d59c6409a0ad00ac20b4fa_normal
Zo loopt Klaassen er zondag op De Vijverberg bij. © Pro Shots

Het uitshirt is overwegend uitgevoerd in de kleur 'aqua blue' en ook bij de bedrukking is voor deze tint gekozen. Waar de drie Andreaskruizen aan de voorkant robuust overkomen, geldt dit aan de achterzijde voor de bedrukking.

Er is gekozen voor stoere letters en cijfers. Check het voorbeeld hierboven maar. Zo ziet het shirt van aanvoerder Davy Klaassen er zondag uit. Hopelijk krijgen de Superboeren de kans om de achterkant van het Ajaxshirt goed te bestuderen, dan gaan de zaken prima.

Overigens spotte Floris Roos een opvallend dingetje rond de bedrukking. De letters A en R lijken nogal op elkaar. Stel nou dat Klaas-Jan Huntelaar deze zomer inderdaad terugkeert naar Ajax, dan krijg je dit resultaat achterop het nieuwe uitshirt.

Klik hier om in de online Ajaxshop je eigen shirt te maken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >