Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Foto: één trainingslijn Ajax voor zowel 'thuis' als uit

Bij een uitshirt en straks een thuisshirt horen ook trainingslijnen. Maar het gaat dit keer iets anders dan we zijn gewend. De trainingslijn die samen met het uittenue is gelanceerd, wordt dit seizoen ook gedragen tijdens de trainingen op De Toekomst.

06 mei 2016 - 10:09
UsershyraDesktopajax_dataimages5c0bc3a26f82a3e2db246fa3774592a3_normal
Deze kleuren dragen de spelers een groot deel van het seizoen. © Ajax

We hebben hierboven een foto geplaatst van Nemanja Gudelj en Davy Klaassen. Gudelj draagt het trainingsshirt, Klaassen het trainingsjack. Nieuw is dat zowel jack als shirt drie Adidas-strepen in de zij heeft. Het is voor het eerst dat we dit zien bij Ajax.

Het shirt om de schouders van de Serviër zien we net zo goed terug tijdens de warming-up voor uitwedstrijden, zo weet Ajax Life. Als je hier klikt, kun je de volledige collectie trainingsspullen bekijken in de online Ajaxshop.

Het moge duidelijk zijn dat de kleur 'aqua blue' duidelijk is vertegenwoordigd op de trainingsshirts en dat de pakken in de variant 'bold onix' zijn uitgevoerd.

Het donkere broekje komt overeen met het alternatief voor het lichtblauwe broekje, dat bijvoorbeeld tegen De Graafschap niet kan worden gedragen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >